Τετάρτη 21/3/2018 Εκπαιδευτικές Επισκέψεις στην ΑΚΕΚ ΑΕ & ΙΚΕΑ

κατάλογος
Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικοί Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων» του 1oυ Δημόσιου ΙΕΚ Ηρακλείου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του μαθήματος «Πρακτική Άσκηση» και υπό την καθοδήγηση της κ. Αριάδνης Κενδριστάκη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας ΑΚΕΚ ΑΕ Κεραμουργεία Μεταξά. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα διάφορα στάδια που απαιτούνται για την παραγωγή ενός ποιοτικού οπτόπλινθου. 
Στη συνέχεια, ακολούθησε ενημερωτική παρουσίαση στην αίθουσα προβολών της εταιρίας, με σκοπό τη θεωρητική προσέγγιση του οπτοπλίνθου, μέσα από ιστορική διαδρομή, παραδείγματα και προϋποθέσεις σωστής χρήσης. Οι εκπαιδευόμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία των υπευθύνων Κ. Πρίμη και Κ. Μουτεσίδη.
Επίσης οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΙΚΕΑ, υποκατάστημα Ηρακλείου. Με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού κ. Αριάδνη Κενδριστάκη αλλά και της υπεύθυνης καταστήματος κ. Κατερίνας Τσουκάλη, οι μελλοντικοί διακοσμητές της πόλης μας ήρθαν σε επαφή με το scandinavian design που είναι ότι πιο σύγχρονο στον ευρωπαϊκό χώρο, αντιλήφθηκαν τον “έξυπνο σχεδιασμό αντικειμένου” στους χώρους της κατοικίας και έμαθαν να σχεδιάζουν και να οργανώνουν το χώρο ύπνου και το χώρο κουζίνας μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρίας. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλη την ομάδα του καταστήματος ΙΚΕΑ για την φιλοξενία αλλά και για τις συμβουλές που δεχτήκαν οι εκπαιδευόμενοι όσον αφορά το χώρο εργασίας μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας. 

You may also like...