Αστικές καλλιέργειες-καλές πρακτικές

Με μεγάλη συμμετοχή κι επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο στο ΙΕΚ μας με θέμα: <<Αστικές καλλιέργειες-καλές πρακτικές>>.  Εκλεκτοί οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες. Το διήμερο αυτό ακούσαμε θεωρία και κάναμε πράξη στον ηλιόλουστο χώρο γύρω από το ινστιτούτο μας. Στο τέλος απολαύσαμε τον υπέροχο  μπουφέ που παρασκευάστηκε από τους καλεσμένους μας σπουδαστές  ειδικότητας Μαγειρικής.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές μας, τη Διεύθυνση, τους σεφ κ τους σπουδαστές του  ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων, το φούρνο Σταματάκη, τους συμμετέχοντες και όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση του σεμιναρίου.

 

20161211_13160620161211_13302020161211_13201120161211_13192720161211_13343920161211_13341420161211_13340720161211_13340420161211_13340120161211_13210620161210_15165020161210_12353120161210_12375620161210_10183020161210_15004020161210_13105320161211_13154920161211_13335120161211_13225020161211_10583020161211_13160620161210_12344720161210_12490220161211_13185420161211_13335820161211_13334220161211_123003

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...