Δευτέρα 19/03/2018 Εκπαιδευτική επίσκεψη του κ. Διαλεκτάκη Ιωάννη

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου επισκέφθηκε το 1ο Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου και μίλησε στο τμήμα Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, τομέας Υγείας ο ιατρικός επισκέπτης της φαρμακευτικής εταιρείας Baxter, κ. Διαλεκτάκης Ιωάννης. Ο κ. Διαλεκτάκης ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους για το επάγγελμα του ιατρικού επισκέπτη, τις αρμοδιότητες του, τα καθήκοντα του και τι προσόντα πρέπει να έχει όποιος ενδιαφέρεται να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Έκανε ανάλυση των τεχνικών μάρκετινγκ που ακολουθούν οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες της υγείας. Αναφέρθηκε στον τρόπο προσέγγισης και τις τεχνικές πωλήσεων που ακολουθούν για να υλοποιήσουν τους στόχους της επιχείρησης.

Οι εκπαιδευόμενοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επάγγελμα και ακολούθησε επικοδομητική συζήτηση με τον κ.Διαλεκτάκη. Οι ερωτήσεις που τέθηκαν στον καλεσμένο ήταν σχετικές με το επάγγελμα του και κυρίως για το ωράριο, τα προσόντα του, τις αμοιβές του και τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής εκπαιδευόμενων του ΙΕΚ στις φαρμακευτικές εταιρείες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ.Διαλεκτάκη για την παρουσία του και την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που μας έκανε.

Η εκπαιδεύτρια,

Ειρήνη Σωπασή

Διαλεκτακης

Φωτογραφία των καταρτιζόμενων με τον κ. Διαλεκτάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...