Δ.ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΙΕΚ Ηρακλείου

Εγγραφές Νέων Καταρτιζομένων 2015Β

Εκτύπωση PDF

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες υποψήφιους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Ηρακλείου ότι μπορούν να προσέρχονται στο ΙΕΚ μέχρι και την Πέμπτη 8 Οκτώβρη 2015 για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους (δείτε τα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜΝΓ).

Θα πρέπει να εκτυπώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ και να την φέρετε μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα. Τα έγγραφα που θα καταθέσετε θα πρέπει να είναι πλήρη, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτά.

Παρακαλούμε όσους από τους υποψήφιους έχουν κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας να κρατούν σχετικό έγγραφο προς ενημέρωσή μας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οκτώβριος: 14:00 - 20:00

 

Ωράριο λειτουργίας Δ.ΙΕΚ

Εκτύπωση PDF

Το ωράριο λειτουργίας του Δ.ΙΕΚ απο 1 Οκτώβρη 2015  θα είναι 14:00  - 21:00.

 

Διαδικασία έναρξης πρακτικής άσκησης

Εκτύπωση PDF

Επισυνάπτουμε προς ενημέρωσή σας, αρχείο που αναφέρει αναλυτικά την διαδικασία έναρξης πρακτικής άσκησης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΑ:

Αίτηση σπουδαστή

Αίτηση-Βεβαίωση Εργοδότη

Βεβαίωση Παρουσίας (την συμπληρώνει ο εργοδότης αφού ολοκληρωθεί η 6μηνη Πρακτική άσκηση)

 

Πρακτική Άσκηση Καταρτιζομένων

Εκτύπωση PDF

Κατόπιν Υπουργικής απόφασης, πλέον η πρακτική άσκηση των ΙΕΚ είναι υποχρεωτική. Τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Δ' εξάμηνο της ειδικότητάς τους,  μπορούν τώρα να ξεκινήσουν την πρακτική τους. Επίσης,  πρακτική άσκηση μπορούν να ξεκινήσουν και οι σπουδαστές που βρίσκονται στο Γ & Δ εξάμηνο κατάρτισης χωρίς όμως να επηρεάζεται η φοίτησή τους στο ΔΙΕΚ!

Να σας ενημερώσουμε ότι η πρακτική άσκηση ξεκινάει κάθε 1 και 15 του μήνα και οι σπουδατές που έχουν βρει εργοδότη, θα πρέπει να προσέλθουν στο 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου για να παραλάβουν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.

Oι σπουδαστές που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 120 ημερομίσθια στην ειδικότητα που είναι εγγεγραμμένοι, απαλλάσσονται εφόσον το επιθυμούν με υπεύθυνη δήλωση  του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, από την υποχρέωση φοίτησης του εξαμήνου Πρακτικής Άσκησης. Ακόμη, οι σπουδαστές που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 40 ημερομίσθια στην ειδικότητα που εγγράφονται, προσμετρούνται στο χρόνο της Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας, εφόσον το επιθυμούν, με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (άρθρο 47, παρ. 3 του ν. 4264/2014 (Α΄ 118)).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι σπουδαστές θα πρέπει να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ Ή ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

Ανανέωση εγγραφών 2015Β (ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ)

Εκτύπωση PDF

Παρακαλούνται οι παλαιοί καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Ηρακλείου να προσέλθουν στην γραμματεία από 15/9/2015 μέχρι και 22/9/2015 και ώρα 10:30-18:30, ώστε να καταθέσουν την αίτηση ανανέωσης εγγραφής τους. Εξαιρούνται οι 2 ημέρες 18/09/2015 και 21/09/2015 καθώς το ΔΙΕΚ θα παραμείνει κλειστο λόγω εκλογών.

Παρακαλείστε για διευκόλυσνη όλων, να εκτυπώσετε και να φέρετε την αίτηση συμπληρωμένη ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, πατήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επισημαίνουμε, ότι εάν έχει αλλάξει κάτι  στο ιατρικό σας ιστορικό (πχ. καρδιολογικά προβλήματα, προβλήματα αναπνευστικού, μαθησιακές δυσκολίες κτλ.) ή εάν δεν είχατε προσκομίσει τα έγγραφα σε προηγούμενο εξάμηνο, παρακαλούμε να τα προσκομίσετε μαζί με την αίτησή σας.

Ιατρικά έγγραφα δεν θα γίνονται δεκτά μετά το πέρας του Σεπτέμβρη.

ΥΓ: Σε περίπτωση που κάποιος καταρτιζόμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως για την ανανέωση εγγραφής του, μπορεί να κάνει εξουδιοδότηση σε άλλο άτομο και να αναφέρει τον λόγο που δεν μπορούσε να έλθει ο ίδιος.

 
Περισσότερα Άρθρα...


Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους