1 Δ.ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΙΕΚ Ηρακλείου

Ωράριο λειτουργίας Δ.ΙΕΚ

Εκτύπωση PDF

Το ωράριο λειτουργίας του Δ.ΙΕΚ απο 2 Σεπτεμβρίου 2015 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2015 θα είναι 10:30 π.μ. μέ 6:30 μ.μ!!!

 

Εγγραφές στα Δ.ΙΕΚ 2015Β

Εκτύπωση PDF

Για να ενημερώνεστε σχετικά με τις νέες ειδικότητες και για το πότε θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, πρέπει να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης Και Νέας Γενιάς. Από εκεί θα ενημερωθείτε για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε, όταν βγεί η σχετική ανακοίνωση.

Δεν χρειάζεται να καλείτε στο Δ.ΙΕΚ για ερωτήσεις σχετικές με τις εγγραφές (καθώς όλοι ενημερωνόμαστε από την προαναφερθείσα ιστοσελίδα), διότι δημιουργείτε πληθώρα τηλεφωνικών κλήσεων και είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν όλοι. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!


Οι παλαιοί καταρτιζόμενοι, θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ για τις ανανεώσεις εγγραφών τους. Να αναμένουν και να παρακολουθούν την σελίδα μας.

 

Συμβάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2015Α

Εκτύπωση PDF

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές που εργάστηκαν στο ΙΕΚ το εαρινό εξάμηνο 2015Α, να προσέλθουν στην γραμματεία από αύριο για να παραλάβουν τις συμβάσεις τους!

Το ωράριο του ΙΕΚ είναι 9:00 - 15:00 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2015.

 

Ενημέρωση για πρακτική άσκηση

Εκτύπωση PDF

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι που θα αποφοιτήσουν το εαρινό εξάμηνο 2015Α να ανοίξουν το αρχείο word για την ενημέρωση τους όσον αφορά την έναρξη της πρακτικής τους άσκησης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

Ανακοινωση για Θέματα Υγείας

Εκτύπωση PDF

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας π.χ δυσλεξία, πρόβλημα αναπνευστικού ή ότι άλλο είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε για την ασφάλειά των καταρτιζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία του Δ.ΙΕΚ,να προσκομίσουν στην γραμματεία τα απαραίτητα ιατρικά αποδεικτικά έγγραφα ώστε να προστεθούν στα δικαιολογητικά τους.

 
Περισσότερα Άρθρα...


Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους