ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

kethea32

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) είναι ο μεγαλύτερος φορέας απεξάρτησης  που λειτουργεί στη χώρα μας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας, από το οποίο κατά μεγάλο μέρος επιχορηγείται, ενώ ένα επίσης μεγάλο μέρος των εξόδων, καλύπτεται από δωρεές, εισφορές και χορηγίες.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αποτελεί το δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ που δραστηριοποιείται στο νησί μας, τη Ρόδο και την Κάλυμνο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Απευθύνεται σε ενήλικους, έφηβους, εργαζόμενους, κρατούμενους και αποφυλακισμένους χρήστες παράνομων (ναρκωτικά) και νόμιμων εξαρτήσεων (αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο) και τις οικογένειές τους. Παράλληλα αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Στο πλαίσιο συνεργασίας και δικτύωσης με την εκπαιδευτική κοινότητα, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ έχει αναπτύξει σταθερή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης (Τμήμα Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, ΦΚΣ) και το ΤΕΙ Ηρακλείου (Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας) προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης σε θεραπευτικές του δομές σε Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι και Ρόδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ενδιαφερόμαστε για σπουδαστές του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης να ασκούν πρακτική άσκηση στις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Συγκεκριμένα, προσφέρεται θέση στην κεντρική γραμματεία του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για «Στέλεχος διοίκησης και οικονομίας στον Τομέα της Υγείας».

Πρόκειται για μια θέση με ποικίλες αρμοδιότητες:

  • Γραμματειακή Υποστήριξη του προγράμματος, διεκπεραίωση εσωτερικής και εξωτερικής αλληλογραφίας, τήρηση ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, τήρηση φυσικού και ηλεκτρονικού αρχείου, έκδοση βεβαιώσεων, ευθύνη τηλεφωνικού κέντρου και μηχανές γραφείου.
  • Προβολή και ενημέρωση, αποστολή δελτίων τύπων, οργάνωση και συμμετοχή σε ενημερωτικές δράσεις του προγράμματος, ενημέρωση ενδιαφερόμενων για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και παραπομπές σε αντίστοιχες θεραπευτικές δομές.
  • Εξεύρεση πόρων, αναζήτηση χορηγιών.

Η κεντρική γραμματεία στεγάζεται στην οδό Διονυσίου 1 & Σεφέρη στη Ν.Αλικαρνασσό και λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 16:00.

Χριστίνα Παπαγγέλου Τηλ. 2810 331001 (εσ.6), 6947589567

You may also like...