ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ”

Την Πέμπτη 26/5 οι σπουδαστές του τμήματος «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ παρακολούθησαν ένα μοναδικό διαδραστικό σεμινάριο πυρασφάλειας από τον εκπαιδευτή τους κύριο Γιώργο Τριανταφύλλου. Οι σπουδαστές σύντομα θα εργαστούν σε ξενοδοχεία πολυτελείας της Κρήτης και η γνώση σε θέματα πυρασφάλειας αποτελεί σημαντική δεξιότητα. Σε περίπτωση που τύχει να αντιμετωπίσουν εστία πυρκαγιάς στον επαγγελματικό τους χώρο, είναι πλέον σε θέση να κατασβήσουν τη φωτιά εν τη γενέσει της.

 Σύμφωνα με τις στατιστικές οι περισσότερες φωτιές σε επαγγελματικούς χώρους θα είχαν αποτραπεί εάν ο πρώτος εργαζόμενος που αντιλήφθηκε την φωτιά, είχε την ικανότητα να χρησιμοποιήσει έναν πυροσβεστήρα. Όλοι οι σπουδαστές χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες και έσβησαν τη φωτιά, τηρώντας τις προδιαγραφές προστασίας τους.

Ο διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κύριος Μιχάλης Γραφανάκης, ο εκπαιδευτής κύριος Γιώργος Τριανταφύλλου και οι σπουδαστές του τμήματος ευχαριστούν θερμά την Διευθύντρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου κυρία Αφροδίτη Μιχαηλίδη για τη προσφορά των πυροσβεστήρων και για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος να γίνει η άσκηση σε χώρο αρμοδιότητάς της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...