ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Σ.Μ.Λ. Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 η εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου» Γ’ Εξαμήνου του 1ου Δ.ΙΕΚ. Ηρακλείου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Τους σπουδαστές συνόδευσε η εκπαιδεύτρια του 1ου Δ.ΙΕΚ κα Δέσποινα Γριβάκη στα πλαίσια του μαθήματος « Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα ». Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν οι καταρτιζόμενοι πώς λειτουργεί το οικονομικό, το λογιστικό και το τμήμα προμηθειών του ΠΑΓΝΗ.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση του κ. Βοναλάκη Μιχαήλ πάνω σε θέματα προϋπολογισμού, δημόσιων δαπανών, προμηθειών δημοσίου, σύνταξη ισολογισμών και λοιπών οικονομικών καταστάσεων στις Δημόσιες Μονάδες Υγείας κ.α.. Ακόμα, οι καταρτιζόμενοι περιηγήθηκαν στους χώρους του οικονομικού – λογιστικού τμήματος, παρακολούθησαν από κοντά τις εργασίες που εκτελεί μια Δημόσια Υγειονομική Μονάδα και σε συνεργασία με τον κ. Γκλάκα Ευάγγελο ανέλυσαν μηχανογραφικά λογιστικά θέματα, εκφράζοντας απορίες πάνω σε αυτούς τους τομείς.

Ο Διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κ. Μιχάλης Γραφανάκης, η εκπαιδευτικός κα Δέσποινα Γριβάκη καθώς και οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο οικονομικό – λογιστικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ και στα στελέχη του, για την φιλοξενία, τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφεραν μέσα από την άρτια και επιστημονική τους εμπειρία πάνω σε όλα τα θέματα και για το άψογο ομαδικό κλίμα που υπήρξε στις εποικοδομητικές συζητήσεις που έγιναν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...