ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ” ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ

Το Σάββατο 7/5 οι σπουδαστές του τμήματος “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ” του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη με συνοδεία της εκπαιδεύτριας τους Φουντουλάκη Μαρία.

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν πρώτα θεωρητικό μάθημα, που αφορούσε στην κατηγορία οχήματος Δ (λεωφορείο), στο χώρο της σχολής του κ. Μεραμβελιωτάκη στην 62 Μαρτύρων: περιγραφή και τεχνικά θέματα πάνω στη λειτουργία, σύγχρονα συστήματα για ασφάλεια και οικολογική οδήγηση και στην συνέχεια μεταβήκαμε στο χώρο της ΒΙΠΕΗ, όπου πραγματοποιήθηκε εκτενές μάθημα τεχνικής οδήγησης λεωφορείου, αλλά και περιγραφής μαθήματος που απευθύνεται σε εκπαιδευτές, καθώς και επίδειξη ειδικών δοκιμασιών, όπως το παρκάρισμα και η γωνία. Δυστυχώς ή ευτυχώς για τα παιδιά το μάθημα διήρκεσε παραπάνω από την προβλεπόμενη ώρα, λόγω του μεγάλου όγκου του θέματος. Πήρα το ρίσκο μόνη μου, μιας και δε μπορούσα να επικοινωνήσω με τη γραμματεία, σε συνεννόηση με τα παιδιά και τον εκπαιδευτή, ο οποίος ήταν διατεθειμένος, να δείξει όσα περισσότερα μπορούσε στους καταρτιζόμενους.

Οι καταρτιζόμενοι του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Σχολή Οδηγών Μεραμβελιωτάκη για την υποδοχή και την ξενάγηση που έλαβαν καθώς και την ευκαιρία που τους δόθηκε για μια τόσο εποικοδομητική επίσκεψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...