ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ” ΤΟΥ 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BIO SANTE ΕΠΕ!

Οι καταρτιζόμενοι/ες του τμήματος «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας» μαζί με την εκπαιδεύτρια τους κ. Βασιλογιαννάκη Μαρία, στις 4 Μάϊου 2023, πραγματοποίησαν  εκπαιδευτική επίσκεψη στην Εταιρία BIO SANTE ΕΠΕ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των βιολογικών προϊόντων.

Αφού έγινε ξενάγηση στο χώρο της επιχείρησης από τον Υπεύθυνο κ. Παπαδόπουλο Βασίλη ακολούθησε ενημέρωση για τα βιολογικά προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα του  Ηρακλείου, τη χρήση τους και τη θρεπτική αξία των προϊόντων. Συζητήθηκε η ιδέα  υλοποίησης της συγκεκριμένης επιχείρησης, οι δυσκολίες και τα εμπόδια που προέκυψαν καθώς και το πελατολόγιο που εξυπηρετεί. Οι καταρτιζόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους και να ενημερωθούν για τη διαχείριση δύσκολων πελατών, το  πνεύμα συνεργασίας και τις επικοινωνιακές δεξιότητες που θα πρέπει να διαθέτουν για την αποτελεσματική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών τους καθώς και τη  διακριτικότητά τους στο χειρισμό του πελάτη.

Το Δ΄εξάμηνο «Διατροφής και Διαιτολογίας» και η εκπαιδεύτρια τους Βασιλογιαννάκη Μαρία ευχαριστούν τον Υπεύθυνο της επιχείρησης κ. Παπαδόπουλο για τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί τους καθώς και την ομάδα του του 1 ου ΙΕΚ Ηρακλείου για   την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους για τη συγκεκριμένη δράση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...