ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 13/10/2023 , ο διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου Γραφανάκης Μιχάλης, η υποδιευθύντρια Χατζηβασίλη Αντιγόνη και τα μέλη της διοίκησης υποδέχθηκαν τους νέους καταρτιζόμενους του χειμερινού εξαμήνου 2023Β και τους εκπαιδευτές τους στο αμφιθέατρο του Πειραματικού Γυμνασίου- Λυκείου στον Εσταυρωμένο.

Οι νέοι καταρτιζόμενοι ενημερώθηκαν για τον Κανονισμό Λειτουργίας των ΔΙΕΚ και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ αυτόν καθώς και για το πλαίσιο κατάρτισης και τις δυνατότητες που προσφέρει στη σύγχρονη Ελλάδα η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση με την άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Ακολούθησε λεπτομερής ενημέρωση των εκπαιδευτών, οι περισσότεροι των οποίων διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχόμαστε στους εκπαιδευτές “καλή δύναμη στο έργο τους” και στους καταρτιζόμενους να έχουν ένα “εποικοδομητικό έτος κατάρτισης” το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία του επαγγελματικού τους βίου όπως τον έχουν οραματιστεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...