ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Αύριο, Δευτέρα 10/01/2022, συνεχίζονται τα μαθήματα με τη δια ζώσης διδασκαλία. Εκπαιδευτές και καταρτιζόμενοι υποχρεούνται να προσέλθουν όλοι έχοντας διενεργήσει self test εντός 24ώρου, δηλαδή ημερομηνία διεξαγωγής 09/01/2022 ή 10/01/2022.

Οι εκπαιδευτές θα το προσκομίσουν ηλεκτρονικά ή έντυπα στη Γραμματεία του 1ου Δ.Ι.Ε.Κ. πριν την έναρξη του μαθήματός τους και οι καταρτιζόμενοι θα ελέγχονται από τον/την εκπαιδευτή/εκπαιδεύτρια του κάθε μαθήματος της Δευτέρας πριν την είσοδο στην αίθουσα.

Στη συνέχεια της εβδομάδας και μέχρι νεωτέρας ισχύουν τα ίδια μέτρα πρόληψης που ίσχυαν πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα:

  1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Δ.Ι.Ε.Κ. και των Ε.Κ.,
  2. Τακτική υγιεινή των χεριών με χρήση αντισηπτικού,
  3. Προσκόμιση αρνητικού rapid test από όσους εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους δεν έχουν εμβολιαστεί προ Τρίτης και προ Παρασκευής. (σ.σ. Οι εκπαιδευτές συνεχίζουν να αποστέλλουν το αποτέλεσμα του test ηλεκτρονικά στη Γραμματεία, ενώ οι καταρτιζόμενοι συνεχίζουν να το επιδεικνύουν καθημερινά στον/στην εκπαιδευτή/εκπαιδεύτρια του κάθε μαθήματος πριν την είσοδο στην αίθουσα.)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...