ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ” Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Την Τετάρτη 30/3 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ” Β εξαμήνου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μονάδα Μικροβιολογίας Τροφίμων, Υδάτων και Περιβάλλοντος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μία από τις σημαντικότερες διαπιστευμένες δομές στον τομέα του ελέγχου τροφίμων, υδάτων και περιβάλλοντος, να γνωρίσουν τις πρακτικές εφαρμογές της μικροβιολογίας στην ασφάλεια τροφίμων και νερού, και να συνομιλήσουν με υψηλά καταρτισμένους επιστήμονες.  

Ο διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κύριος Γραφανάκης Μιχάλης, η υπεύθυνη καθηγήτρια Δρ. Χρύσα Δόξα και οι σπουδαστές θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Υπεύθυνη Μονάδας Μικροβιολογίας Τροφίμων Υδάτων & Περιβάλλοντος του τμήματος ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης καθηγήτρια Ψαρουλάκη Άννα και στην υποψήφια διδάκτορα Ουρανού Ελένη που τους έδωσαν την ευκαιρία για μία τόσο εποικοδομητική επίσκεψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...