Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΕΕΚΔΒΜ & Nεολαίας στις Περιφερειακές Ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης, αναβάθμισης και ενίσχυσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ο Γενικός Γραμματέας ΕΕΚΔΒΜ & Ν κ. Γεώργιος Βούτσινος πραγματοποίησε επισκέψεις στις περιφερειακές ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης στις 11 και 12.04.2022.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ, τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΤΣΑΓΚΟΛΗ, και Ηρακλείου, κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, το Δ/ντη του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κ.ΓΡΑΦΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ και του 2ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κ. ΚΑΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ καθώς και με εκπροσώπους των Δήμων και της Περιφέρειας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με στελέχη εκπαίδευσης όλων των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (Ημερήσια και Εσπερινά ΕΠΑ.Λ., Ι.Ε.Κ. και Εργαστηριακά Κέντρα) των εν λόγω περιφερειακών ενοτήτων, οι οποίες έλαβαν χώρα σε Νεάπολη, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, προκειμένου ο Γενικός Γραμματέας να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες και παράλληλα να παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στον ν. 4763/2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...