2Η  ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»

Η  εκδήλωση2η  Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης”   συνδιοργανώνεται  από τον  Παγκρήτιο Σύλλογο διευθυντών ξενοδοχείων και  την Περιφέρεια Κρήτης, την Τρίτη 24.01.2023 στο ξενοδοχείο Akali στα Χανιά, στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο και στο ξενοδοχείο Jo-AnPalaceστο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στο νησί μας, με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει  να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

     Οι ενδιαφερόμενοι , που είναι σε αναζήτηση εργασίας ή πρακτικής εξάσκησης μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων cretanhotelmanagers.gr  θα βρουν αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.

 Οι διαθέσιμες θέσεις δύναται  να καλυφθούν κυρίως από ντόπιους εργαζόμενους στηρίζοντας τον τόπο μας και προβάλλοντας την κρητική μας κουλτούρα και φιλοξενία.

Δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν έγκαιρης αίτησης, έχουν οι εργαζόμενοι με προϋπηρεσία  σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές των Τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...