ΕΚΜΑΘΗΣΗ “LONELY TOURISM” ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»

Την Τρίτη 31/5 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία συμμετέχοντας σε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του επισκέπτη εισηγητή κύριου Μπαλωμενάκη Ευτύχη.

Το θέμα της εισήγησης το οποίο είχε ερευνήσει προσφάτως ο εισηγητής, σχετιζόταν με μια νέα τάση στο χώρο του τουρισμού το “Lonely Tourism”, τον μοναχικό τουρισμό όπου άτομα ταξιδεύουν ανά τον κόσμο μόνοι τους, δίχως κάποιον συνοδό.

Η παρουσίαση κέντρισε το ενδιαφέρον των σπουδαστών, ενώ ακολούθησε διαδραστική συζήτηση και στο τέλος έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εργασίας στον τουρισμό. Ο κύριος Μπαλωμενάκης, αριστούχος τελειόφοιτος του ΕΛΜΕΠΑ, δραστήριος εθελοντής της Κορεατικής πρεσβείας και της επιτροπής των Ολυμπιακών αγώνων με εργασιακή εμπειρία στη Σαντορίνη και στην Κρήτη, προσέγγισε με αποτελεσματικό τρόπο τους σπουδαστές και τους προέτρεψε να αγωνιστούν και να τολμούν να κυνηγάνε τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Οι καταρτιζόμενοι του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κύριο Μπαλωμενάκη Ευτύχη για την εξαιρετικά επιμορφωτική αυτή παρουσίαση και την εποικοδομητική τους συνάντηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...