Εκπαιδευτική επίσκεψη Σ.Δ.Ο. Υγείας

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Σ.Δ.Ο. Υγείας Δ΄ εξάμηνο, στο Τμήμα Προμηθειών-Γραφείο Διαχείρισης του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Το τμήμα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Υγείας» πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη ,την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 , στο Τμήμα Προμηθειών-Γραφείο Διαχείρισης του ΠΑ.Γ.Ν.Η. με τον εκπαιδευτικό κο Παπαδάκη Παναγιώτη, στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα».

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η απόκτηση δεξιοτήτων των καταρτιζόμενων στη διαχείριση αποθεμάτων και προμηθειών στις μονάδες υγείας, η απόκτηση ικανοτήτων στην οργάνωση της διακίνησης των αποθεμάτων και της διαχείρισης των ηλεκτρονικών προμηθειών. Να ενημερωθούν για τα αποθέματα ασφαλείας, τις απογραφές όπως επίσης για την ανάλυση και αποτίμηση των αποθεμάτων. Τέλος να κατανοήσουν τις διαδικασίες προμήθειας υλικών και εξοπλισμού σύμφωνα με το Νόμο 4412(ΦΕΚ Α? 147/08-08-2016).

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Υγείας», ο εκπαιδευτικός του τμήματος και η  Διεύθυνση του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο προσωπικό και στην προϊσταμένη του τμήματος προμηθειών-διαχείρισης του ΠΑ.Γ.Ν.Η. κα Γιανναδάκη Βασιλική για τη φιλοξενία και  τις πολύτιμες γνώσεις που μας  μετέφεραν παρουσιάζοντας τις διαδικασίες και τις ροές που υπάρχουν στο συγκεκριμένο τμήμα, όπως επίσης στον Διοικητή του ΠΑ.Γ.Ν.Η.-Γ.Ν.<<ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ>> κο Τασσόπουλο Ιωάννη και στον Αναπλ.Διοικητή κο Φανουργιάκη Ιωάννη για την ενημέρωση και τις πολύτιμες συμβουλές που μετέφεραν σε όλους μας .

Ευχαριστούμε θερμά !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...