ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MDC Stiakakis

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2022 η εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Δ.ΙΕΚ. Ηρακλείου στην εταιρεία MDC Stiakakis από τους καταρτιζόμενους του Γ’ Εξαμήνου του τμήματος «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου». Τους σπουδαστές συνόδευσε η εκπαιδεύτρια του 1ου Δ.ΙΕΚ κα Δέσποινα Γριβάκη στα πλαίσια του μαθήματος
«Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα».
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν οι καταρτιζόμενοι πώς τα στελέχη της MDC Stiakakis λύνουν τα δυσκολότερα προβλήματα που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον εκ μέρους των πελατών τους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές, φορολογικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις που έγιναν από τον κ. Στειακάκη Ιωάννη πάνω στα θέματα του Στρατηγικού και Λειτουργικού Σχεδιασμού, Εξαγορές – Συγχωνεύσεις, από τον κ. Στειακάκη Στέλιο σε θέματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Επιχειρηματική Ευφυΐα (BI), από τον κ. Ταμπακάκη Δημήτριο σε Τραπεζικά Θέματα και Βιωσιμότητα Επιχειρήσεων και τέλος από τον κ. Ζαργιανάκη Γιώργο σε θέματα Λογιστικά – Φορολογικά, εκφράζοντας απορίες και ερωτήσεις πάνω σε αυτούς τους τομείς.


Ο Διευθυντής του 1ου Διεκ Ηρακλείου κ. Μιχάλης Γραφανάκης, η εκπαιδευτικός κα Δέσποινα Γριβάκη καθώς και οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρεία MDC Stiakakis του κ. Στειακάκη Στέλιου και στα στελέχη της, για την φιλοξενία, τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφεραν μέσα από την άρτια και επιστημονική τους εμπειρία πάνω σε όλα τα θέματα και για το άψογο ομαδικό κλίμα που υπήρξε στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...