Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Σ.Δ.Ο. Υγείας Δ΄ εξάμηνο, στην εταιρεία Λογιστικά Πρότυπα Α.Ε.

Το τμήμα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Υγείας» πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη ,την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 ,στην εταιρεία Λογιστικά Πρότυπα Α.Ε. με τον εκπαιδευτικό κο Παπαδάκη Παναγιώτη, στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα».

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η απόκτηση δεξιοτήτων των καταρτιζόμενων στη διαχείριση των πιστώσεων που χορηγεί μια επιχείρηση στο χώρο της υγείας. Να εφαρμόζουν πιστωτική πολιτική και να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις αναφορικά με το ύψος και το είδος των πιστώσεων που χορηγεί αυτή η επιχείρηση.Να κατανοήσουν τη διαχείριση αποθεμάτων ώστε να  μπορούν να τα διαχειρίζονται αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Υγείας», ο εκπαιδευτικός του τμήματος και η  Διεύθυνση του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο προσωπικό και στους ιδιοκτήτες της εταιρείας Λογιστικά Πρότυπα Α.Ε. κο Παπαδάκη Δημήτριο (Οικονομολόγο) και κο Γωνιωτάκη Γεώργιο (Λογιστή-Φοροτεχνικό) για τη φιλοξενία και  τις πολύτιμες γνώσεις που μας  μετέφεραν, με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και εμπειρία.

Ευχαριστούμε θερμά !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...