ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

(Απευθύνεται κυρίως στους καταρτιζόμενους του τμήματος “ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ”)

Προς

Τους Φοιτητές του Τμήματος

Προπονητών Αθλημάτων

Του 1ου Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου

Αγαπητοί Φοιτητές,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών έχει αναλάβει τη διοργάνωση του  Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων/Νεανίδων 2022, που θα πραγματοποιηθεί 02-10/05/2022 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Καθώς για την καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του θεωρείται απαραίτητη η συμβολή εθελοντών, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών προσκαλεί όσους φοιτητές θα βρίσκονται το διάστημα μεταξύ 26 Απριλίου 2022 και 11 Μαΐου 2022  στο Ηράκλειο της Κρήτης να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση stasso1001@gmail.com ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό 6983 765033. Πιστεύουμε ότι θα είναι μία λαμπρή ευκαιρία για τους εθελοντές να δουν μία διεθνή διοργάνωση εκ των έσω, να αποκτήσουν εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της ειδικότητάς τους και φυσικά να συμπληρώσουν δυναμικά το βιογραφικό τους σημείωμα.  

Ακολούθως, παρατίθενται κάποια στοιχεία σχετικά με τις ανάγκες εθελοντικής υποστήριξης του Πρωταθλήματος.

Οι ημέρες κατά τις οποίες είναι σημαντική η βοήθεια των εθελοντών είναι από τις 27 Απριλίου ως τις 11 Μαΐου 2022 και πρέπει να καλυφθούν οι ώρες από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, κάποιες μέρες ίσως και λίγο νωρίτερα το πρωί, ανάλογα με το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος και των αφίξεων των εθνικών αποστολών. 

Θα χρειαστούν άτομα στο αεροδρόμιο που θα υποδέχονται τις εθνικές αποστολές, άτομα που θα τις συνοδεύουν στο λεωφορείο, άτομα στο στάδιο “Δύο Αοράκια” κατά τη διάρκεια των αγώνων και των τελετών Έναρξης (02/05/2022) και Λήξης (10/05/2022) και άτομα για το ξενοδοχείο που θα διαμένουν οι αθλητές. 

Στους εθελοντές θα προσφερθούν τα μπλουζάκια του εθελοντή και στην τελετή Λήξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα απονεμηθεί στον κάθε ένα χωριστά Αναμνηστικό Δίπλωμα.

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι ανάγκες που θα κληθούν να καλύψουν όσοι εθελοντές ενταχθούν στην ομάδα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του οποίου η επιτυχής διοργάνωση είναι ένας στόχος υψηλός, που απαιτεί δημιουργική δουλειά και ομαδικό πνεύμα. Επιπλέον, πέραν της ανάδειξης του αθλήματος της Άρσης Βαρών, που έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και στιγμές εθνικής υπερηφάνειας στους Έλληνες, η φιλοξενία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης θα προβάλει στην παγκόσμια σφαίρα τη χώρα μας αλλά και την πολυποίκιλη ομορφιά του νησιού καθώς και τη σημαντική ιστορική και πολιτισμική του κληρονομιά.

Είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο αυτό, με το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την Άρση Βαρών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια και την υποστήριξή σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...