1η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ – Υποβολή Βιογραφικών – Πρόσκληση προς όλα τα τμήματα που σχετίζονται με τον κλάδο των ξενοδοχειακών επαγγελμάτων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εκδήλωση “1η  Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης” που συνδιοργανώνει ο Παγκρήτιος Σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων με την Περιφέρεια Κρήτης,το Σάββατο 26.02.2022 στο ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νησί μας, με τη συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει  να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων cretanhotelmanagers.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδήλωση, κατόπιν έγκαιρης αίτησης, έχουν οι εργαζόμενοι με προϋπηρεσία  σε ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία στο συγκεκριμένο χώρο.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, καταρχάς των Τουριστικών σχολών, αλλά και τμημάτων εκπαίδευσης που έχουν συναφές αντικείμενο, όπως για παράδειγμα το Τμήμα Αισθητικής, Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Μαγείρων, Βρεφονηπιοκόμων, Προπονητών, Πληροφορικής, Διατροφής & Διαιτολογίας.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός Διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους, να καταθέσουν το βιογραφικό τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας.

Mε βάση τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, η είσοδος στους χώρους των εκδηλώσεων θα γίνεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, τη χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας και θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...