ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ”

07 LOGO-page-001.jpg

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την τρέχουσα σχολική περίοδο Σεπτέμβριο 2017 ?  Αύγουστο  2018 ? 2019

οι σπουδαστές/τριες & απόφοιτοι της ειδικότητας: Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης / Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Ειδικής Αγωγής θα προσφέρεται σ΄ αυτούς η δυνατότητα, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση, στο χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.»

Πρακτική Άσκηση

Ο Βρεφονηπιακός σταθμός «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»  κατανοεί την σημαντικότητα για εσάς να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση σε έναν χώρο που θα σας βοηθήσει στην ομαλή προσαρμογή σας στο σύγχρονο, απαιτητικό αλλά  και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη σας αυτή «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» ανοίγει τις πόρτες του για εσάς που επιθυμείτε  να αξιοποιήσετε πλήρως τους μήνες τις πρακτικής σας άσκησης αλλά και που επιθυμείτε να επιφορτιστείτε με όσον τον δυνατόν περισσότερα εφόδια είναι εφικτό.  Επιλέγοντας μας για την πραγματοποίηση της πρακτικής σας άσκησης θα έχετε τις παρακάτω ευκαιρίες:

  1. Θα έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε με βάση διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα και καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας (περιβαλλοντικά προγράμματα , πρότυπες εκπαιδευτικές επισκέψεις κ.α).
  2. Θα εκπαιδευτείτε κατάλληλα ώστε να είστε σε θέση χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά και αποδοτικά την βιωματική μάθηση σαν εκπαιδευτικό μέσο.
  3. Θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις αλλά και σας εφαρμόσετε όσα έχετε διδαχθεί μέχρι τώρα.
  4. Θα συνεργαστείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά  αλλά και που θα σας καθοδηγήσουν κατάλληλα, ώστε να καλλιεργήσετε προσόντα που μέχρι τώρα δεν είχατε την ευκαιρία να αναπτύξετε.
  5. Θα έχετε την ευκαιρία να εμπλακείτε με διαφορετικές ηλικιακές ομάδες παιδιών με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
  6. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πως να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις.
  7. Θα έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε σε σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
  8. Θα μπορείτε να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας ότι εργαστήκατε σε έναν καινοτόμο, πρότυπο αλλά και βραβευμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό .

 

 Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Σταθμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...