ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ 1o ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ B ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ Γ ΦΑΣΗ

 Α. ΕΓΓΡΑΦΗ  ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Β ΦΑΣΗΣ

Για την εγγραφή στο 1ο ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ οι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Β ΦΑΣΗΣ μπορούν να προσέρχονται στο χώρο της γραμματείας  από σήμερα Τρίτη 29/09/2020  μέχρι και την Παρασκευή 02/10/2020 .  ΄Ωρες προσέλευσης από 15:00- 19:00 .

Γ ια να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε Είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το  email και συνθηματικό που ήδη έχετε. Από εκεί μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτησή σας, η οποία φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και τα μόρια ανά προτίμηση.

Β. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε πιθανές κενές θέσεις στις νέες ειδικότητες του χειμερινού εξαμήνου μπορούν να προσέλθουν στο χώρο της γραμματείας  από σήμερα Τρίτη 29/09/2020  μέχρι και την Παρασκευή 02/10/2020 .  ΄Ωρες προσέλευσης από 15:00- 19:00 .

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν φέτος στο 1o  ΔΙΕΚ Ηρακλείου είναι οι παρακάτω:

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Σημείωση : οι πιθανές κενές θέσεις θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών της Β φάσης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κατά την προσέλευσή τους στα κατά τόπους ΔΙΕΚ οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν: 1.Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους. 2.Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ). 3.Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...