Διατροφή Ι- Εργαστήριο

ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

Περιγραφή

Ισοδύναμα τροφίμων, ΔΜΣ, Διάσιμες δίαιτες τρόπος λειτουργίας, ορισμός πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα , δημιουργία διατροφικού ιστορικού 

Κωδικός: 474
Σχολή - Τμήμα: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ Α' ΕΞΑΜΗΝΟ

Θεματικές Ενότητες

Δείκτης μάζας σώματος -τι είναι, που εφαρμόζεται , πως ορίζεται 

Εφαρμογή στον γενικό πληθυσμό του ΔΜΣ 

Κατηγοριοποίηση του ΔΜΣ- εφαρμογή στον καθένα ξεχωριστά και στον συμφοιτητή μας 

Ιβανικό βάρος σώματος- πώς ορίζεται -περιορισμοί 

Ενεργειακές ανάγκες ατόμου- τι είναι 

Ενεργειακές ανάγκες ατόμου, πώς ορίζονται 

Εξάσκηση πάνω στις ενεργειακές ανάγκες, χωριζόμαστε σε ζευγάρια και βρίσκουμε τις ανάγκες του άλλου 

βασικός μεταβολισμός- ορισμός 

Βασικός μεταβολισμός, χωριζόμαστε σε ζυγάρια και βρίσκουμε ο ένας στον άλλον 

Ερωτηματολόγιο συχνότητας κατανάλωσης τροφών- φτιάχνουμε ένα  

Συμπληρώνουμε μεταξύ μας το ερωτηματολόγιο συχνότητας τροφών 

Στάδια υπολογισμού θερμιδικής απώλειας 

Καταγραφή μιας εβδομάδας των τροφών που τρόμε-ατομικά  

Επεξεργασία των πληροφοριών από την καταγραφή του ερωτηματολογίου κατανάλωσης τροφίμων 

Φτάχνουμε ένα ατομικό ιστορικό διαιτώμενου 

Χωριζόμαστε σε ζευγάρια και και καταγράφουμε ο ένας του άλλου το ατομικό ιστορικό

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις

  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -