Τύπος | Όνομα | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
1ο ιεκ ξεν .docx | 15.81 KB | 01-04-2022 | ||
Reserve και Grand Reserve.doc | 29 KB | 22-05-2022 | ||
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ Κρασιών.docx | 13.75 KB | 29-04-2022 | ||
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.docx | 17.72 KB | 10-03-2022 | ||
ΕΤΙΚΕΤΑ.doc | 34 KB | 26-03-2022 | ||
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ.docx | 15.37 KB | 10-03-2022 | ||
Θερμοκρασία σερβιρίσματος των κρασιών.doc | 38.5 KB | 22-05-2022 | ||
ΜΠΛΕ ΚΡΑΣΙ.pdf | 821.98 KB | 26-03-2022 | ||
Οίνοι ονομασίας προελεύσεως και τοπικοί οίνοι.doc | 32 KB | 22-05-2022 | ||
Ποιά κρασιά προσφέρονται γιά παλαίωση.doc | 29 KB | 22-05-2022 | ||
ΣΑΜΠΑΝΙΑ.doc | 44 KB | 22-05-2022 | ||
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΗΜΕΡΑ.doc | 95.5 KB | 22-05-2022 | ||
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.docx | 15.77 KB | 29-04-2022 | ||
ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ.doc | 39.5 KB | 29-04-2022 | ||
Φαγητό-ΚΡΑΣΙ Διεθνεις Ποικιλιες .doc | 48 KB | 22-05-2022 |