Τύπος | Όνομα | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ.docx | 17.05 KB | 22-05-2022 | ||
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.docx | 15.78 KB | 22-05-2022 | ||
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ.docx | 15.98 KB | 18-03-2022 | ||
ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.docx | 14.8 KB | 22-05-2022 | ||
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΣΤ 2ΟΙΕΚ.docx | 14.32 KB | 18-03-2022 | ||
ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΚΗΣ.docx | 15.92 KB | 03-04-2022 | ||
Εστιατόρια Τρόπος Εκμετάλλευσης.docx | 15.68 KB | 18-03-2022 | ||
ΚΥΡΙΑ & ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.docx | 19.93 KB | 26-03-2022 | ||
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ TABLEAU KAI ΕΝΤΥΠΑ.docx | 21.27 KB | 22-05-2022 | ||
ΣΤΑΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΙΑΣ.docx | 15.84 KB | 22-05-2022 | ||
ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.docx | 17.77 KB | 22-05-2022 | ||
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ.docx | 16.36 KB | 26-03-2022 | ||
ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ.docx | 22.56 KB | 26-03-2022 |