ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ…

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος ‘Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμάγειρας (Chef)’ B’ εξαμήνου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους κο. Σταυρακάκη Ιωάννη και Ασουμανάκι Ιωάννας, δημιούργησαν φρέσκα και αποξηραμένα χειροποίητα ζυμαρικά και νιόκι. Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδαστές στα πλαίσια του μαθήματος ‘Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα’, ζύμωσαν, έκοψαν με κατάλληλο τρόπο, έβρασαν τα ζυμαρικά και τα συνόδευσαν με διάφορες σάλτσες όπως: πέστο, ναπολιτέν, α λα κρεμ και άλιο όλιο. Έμαθαν έτσι από πρώτο χέρι πως ένα απλό πιάτο όπως τα ζυμαρικά μπορεί να αποδειχθεί πρωτότυπο και δημιουργικό.

Και φαίνονταν και ήταν νοστιμότατα. Συγχαρητήρια σε όλους!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...