ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NOTOSBREWERY.

Στις 29/03/2024 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος ‘Στέλεχος Μονάδων  Φιλοξενίας’ Β΄ εξάμηνο, στα πλαίσια του μαθήματος ‘Bar’ επισκέφτηκαν την πρότυπη Μικροζυθοποιία Ηρακλείου Notos Brewery.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη οργανώθηκε από την υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του  μαθήματος κα Kυζίκου-Παπαστεφάνου Ευθαλία και εγκρίθηκε από τον διευθυντή της 1ης Σ.Α.Ε.Κ Ηρακλείου κο. Γραφανάκη Μιχάλη.

Τους καταρτιζόμενους υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες της ζυθοποιίας κος Ταμπακάκης Αντώνης και κος Νερολαδάκης  Γιώργος, οι οποίοι αρχικά τους ξενάγησαν στο χώρο του ζυθοποιίου και τους ενημέρωσαν για όλα τα στάδια παρασκευής μπύρας (χυλοποίηση-ζυθοποίηση- συντήρηση -εμφιάλωση). Παράλληλα είχαν την δυνατότητα να ακούσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά της μπύρας, τους διαφορετικούς τύπους αλλά και τις περιεκτικότητες σε αιθανόλη.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με γευσιγνωσία και των έξι  τύπων μπύρας που παράγει η ζυθοποιία, εφαρμόζοντας όλα τα στάδια της γευσιγνωσίας (παρατήρηση, ανακίνηση, όσφρηση και γεύση).

Οι καταρτιζόμενοι και η εκπαιδεύτρια τους κα. Kυζίκου-Παπαστεφάνου Ευθαλία, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κο. Νερολαδάκη Γιώργο  και τον κο. Ταμπακάκη Αντώνη για την εγκάρδια υποδοχή τους και για  την μοναδική γευστική εμπειρία που τους πρόσφεραν.

 .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...