ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ” Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Την Τετάρτη 18/5 οι σπουδαστές του τμήματος “ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ” Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στα πλαίσια του μαθήματος “ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ” πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιοστημίου Κρήτης, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους κυρίας Βαρδάκη Ελένης και κυρίας Σπιθάκη Ειρήνης.

Στους καταρτιζόμενους έγινε μια επίδειξη προγράμματος ΚΑΡΠΑ από την καθηγήτρια αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κυρία Παπαϊωάννου.

Στο τέλος, ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο του μουσείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου όπου οι καταρτιζόμενοι περιηγήθηκαν και θαύμασαν τα ποικίλα εκθέματα .

Οι καταρτιζόμενοι του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Ιατρική Σχολή για την υποδοχή και την φιλοξενία που έλαβαν καθώς και την ευκαιρία για μια τόσο εποικοδομητική επίσκεψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...