ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου, Β εξάμηνο της 1ης Σ.Α.Ε.Κ. Ηρακλείου, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 15/05/2024 την Εφορία Ηρακλείου. Ο σκοπός της επίσκεψης που ήταν να γνωρίσουν τα τμήματα της Εφορίας και να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους τους για τις αρμοδιότητες τους επιτεύχθηκε πλήρως.

Πραγματοποιήθηκε διαλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που έθεσαν οι εκπαιδευόμενοι.Καίρια και αναλυτική συζήτηση έγινε και για την εξέλιξη της τεχνολογίας και την επίδραση της στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ. 

Ο Διευθυντής της 1ης Σ.Α.Ε.Κ. κύριος Μιχάλης Γραφανάκης, η εκπαιδεύτρια Βρέντζου Βασιλεία και οι εκπαιδευόμενοι, ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και την εξαιρετική φιλοξενία! Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους: κ. Μπλαβάκη Σοφία Διευθύντρια, κ.Φιλία Μαρία Νεονάκη Έλεγχος, κ.Σταμάτης Βασιλάκης Έσοδα, κ.Μαντώ Ρασούλη τμ. Συμμόρφωσης, κ.Μάνος Φωτάκης Φ.Π.Α., κ.Ειρήνη Σπανάκη Δικαστικό, κ.Βασιλική Ιωαννίδου Έλεγχος και κυρία Ελένη Βαρδάκη Μητρώο. Η συνάντηση έκλεισε με θετικό πρόσημο και την ελπίδα να ακολουθήσει μια παραπέρα συνεργασία.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…