ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ” ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΦΗ

Την Τρίτη 5/4 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος «Προπονητές Αθλημάτων» Δ’ εξαμήνου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΠΑΕ ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο μάθημα Φυσικοθεραπείας με την εκπαιδεύτρια κυρία Μανδελενάκη Μαρίνα.


Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της επαγγελματικής ομάδας ΟΦΗ Football Club που αγωνίζεται στην Super League και να συνομιλήσουν με το επιτελείο της ομάδας.


Ο προπονητής της ομάδας κύριος Νόμπλιας Νίκος, ο κύριος Φυργάδης Απόστολος υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής, ο Αlireza Rabbanni sports scientist/Fittness coach με μεταπτυχιακές σπουδές στην Excersise physiology και ο κύριος Ερμίδης Γιώργος sports scientist, μας παρουσίασαν γιατί συμβαίνουν οι τραυματισμοί σε αθλητές, την σπουδαιότητα της φυσικοθεραπείας στην αποκατάσταση των αθλητικών τραυματισμών καθώς και έκαναν ιδιαίτερη αναφορά για μεθόδους συνεργασίας του προπονητή, γυμναστή και φυσικοθεραπευτή για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.


Οι καταρτιζόμενοι του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ για την φιλοξενία και την ευκαιρία που τους πρόσφερε μια τόσο εποικοδομητική επίσκεψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...