ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ”

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος “Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας” πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Διατροφολογικό Κέντρο Diet System Clinic στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι καταρτιζόμενοι/ες, μαζί με την εκπαιδεύτρια κα. Βασιλογιαννάκη Μαρία είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς δουλεύει ο Διαγνωστικός Αναλυτής Σώματος Medi Scan ανάλυσης 8 σημείων. Έγινε σωματομέτρηση των καταρτιζόμενων, οι οποίες περιλάμβαναν ύψος, βάρος, άλιπη και λιπώδη μάζα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και οξυγόνου, ισορροπίας, αντανακλαστική απόδοση και σπιρομέτρηση.

Ακολούθησε ξενάγηση στο χώρο, και έπειτα παρουσίαση του Κέντρου, των υπηρεσιών, των μηχανημάτων, της προετοιμασίας και διανομής γευμάτων και του ρόλου του Διατροφολόγου στη συγκεκριμένη επιχείρηση από την Υπεύθυνη Marketing κα.Διαλυνά.Τέλος, η Υπεύθυνη Κλινική Διατροφολόγος κα. Κιούση παρουσίασε τμηματικά τις σωματομετρήσεις των καταρτιζομένων όπου επιλύθηκαν και σχετικές απορίες.

Το Δ’ εξάμηνο “Διατροφής και Διαιτολογίας” επιθυμεί να δώσει θερμές ευχαριστίες στην ομάδα του Diet System που τους φιλοξένησε στον χώρο τους και εμπλούτισε τις γνώσεις τους στο αντικείμενο κατάρτισής τους. Επίσης, ευχαριστούν το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου  που ενισχύει τέτοιες δράσεις και την εκπαιδεύτρια κα. Βασιλογιαννάκη Μαρία, που έκανε εφικτή αυτήν την επίσκεψη. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...