ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ”

Την Πέμπτη 24/3 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” μαζί με τον κύριο Τριανταφύλλου Γεώργιο και τον κύριο Παπαδάκη Σταύρο πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που υλοποιούν αυτήν την περίοδο, αναφορικά με την επίδραση του πολέμου στις αφίξεις Ρώσων και Ουκρανών τουριστών στην Κρήτη.

Οι σπουδαστές επισκέφτηκαν το τουριστικό πρακτορείο «TEZ TOURS» όπου ο κύριος Εμμανουήλ Απλαδενάκης και η κυρία Ειρήνα Σαποσνίκοβα απάντησαν στις ερωτήσεις των σπουδαστών καθώς ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου οι ερευνητές – σπουδαστές κατέγραψαν χρήσιμες πληροφορίες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο τουριστικό πρακτορείο «Do travel» όπου η δεύτερη ερευνητική ομάδα των σπουδαστών συνομίλησε με τον κύριο Τζομπανάκη Δημήτρη για τα κανάλια διανομής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος καθώς και για το πως εξελίσσονται οι κρατήσεις από χώρες εκτός Ρωσίας και Ουκρανίας ως φυσική συνέπεια του πολέμου.

Ο διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κύριος Γραφανάκης Μιχάλης, ο οποίος στήριξε και αγκάλιασε την έρευνα από την πρώτη μέρα, οι καθηγητές που συντονίζουν την έρευνα κ.κ. Σταύρος Παπαδάκης και Γιώργος Τριανταφύλλου, καθώς και οι ερευνητικές ομάδες των σπουδαστών ευχαριστούν θερμά τα πρακτορεία «TEZ TOURS» και «DO TRAVEL» για την πολύτιμη αρωγή τους στη πορεία της έρευνας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...