ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ” ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ.Η.

Την Παρασκευή 27/5 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ” του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη ΒΙ.ΠΕ.Η. , υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας τους κυρίας Φουντουλάκη Μαρίας, στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος <<Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα>>.

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν μάθημα 4 ωρών, χωρίς διακοπή, που αφορούσε στα οχήματα κατηγορίας Β+Ε (ρυμουλκούμενο, ημιρυμουλκούμενο) και Γ+Ε (συρόμενου φορτηγού). Επίσης, είδαν από κοντά και υλοποίησαν τη διαδικασία απόζευξης – ζεύξης και στις δύο κατηγορίες οχημάτων και παρακολούθησαν δοκιμασίες, όπως η γωνία και το παρκάρισμα. Κατά την ολοκλήρωση του μαθήματος, ανακοινώθηκε στους καταρτιζόμενους η χορήγηση από την σχολή δωρεάν μαθημάτων και πιστοποιητικού πρώτων βοηθειών ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή.

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος και η εκπαιδεύτρια κυρία Φουντουλάκη Μαρία ευχαριστούνε θερμά την σχολή I-Drive και τους εκπαιδευτές κύριο Γιαλιτάκη Μανόλη και κύριο Νοικοκυράκη Μιχάλη, για το χρόνο τους και την ευχάριστη παρουσίασή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...