ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GALAXY

Την Πέμπτη 7/4/2022 οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη με συνοδεία του εκπαιδευτή τους Παπαδάκη Σταύρου. Η επίσκεψη αυτή έγινε ώστε οι εκπαιδευόμενοι να έρθουν σε επαφή με τον χώρο των ξενοδοχείων, τα ποικίλα τμήματα του και να γνωρίσουν τους επαγγελματίες του χώρου. 

Οι καταρτιζόμενοι επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο Galaxy  όπου ο κύριος Σουλούνιας (Director of Sales) και ο κύριος Στρεβλάκης (Front Office Manager) τους υποδέχτηκαν με χαρά (προσφέροντάς τους χυμούς για το καλωσόρισμα) και απάντησαν στις ερωτήσεις των σπουδαστών. Ακολούθησε επίσκεψη στα διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου bar, εστιατόρια, πισίνα και καθώς και στα δωμάτια όπου οι σπουδαστές είδαν διάφορες κατηγορίες και τύπους δωματίων (standard rooms, family rooms, suites και executive suites). Στην συνέχεια μας πρόσφεραν και αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψη μας.

Οι καταρτιζόμενοι του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο ξενοδοχείο GALAXY για την υποδοχή και την ξενάγηση που έλαβαν καθώς και την ευκαιρία που τους δόθηκε για μια τόσο εποικοδομητική επίσκεψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...