Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Στις 18 Ιανουαρίου οι σπουδαστές του τμήματος “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου με συνοδό τον εκπαιδευτή του τμήματος, κ. Παπαδάκη Σταύρο πραγματοποίησαν μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο Astoria Capsis στο κέντρο του Ηρακλείου στα πλαίσια του μαθήματος “Οργάνωση και Λειτουργία Μαγειρείου”.

Ο F&B Manager του ξενοδοχείου κος Τεριζάκης Γεώργιος, υποδέχθηκε και ξενάγησε το τμήμα στους χώρους της κεντρικής κουζίνας, του εστιατορίου, των δωματίων και των αιθουσών συνεδρίων. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα από τους σπουδαστές και εξηγήθηκαν λειτουργικά θέματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των επισιτιστικών τμημάτων.  

Ο καθηγητής κ. Σταύρος Παπαδάκης, οι σπουδαστές του τμήματος καθώς και ο διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ κ. Γραφανάκης Μιχαήλ που στηρίζει αυτές τις δράσεις, ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο Astoria Capsis,  τον  F&B Manager κο Τεριζάκη και το προσωπικό του για την εγκάρδια υποδοχή και για  το  ‘κέρασμα’ που επιφύλαξαν στους καταρτιζόμενους στο τέλος της εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Cafe Bistro του ξενοδοχείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...