Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ” στο CANDIA MARIS

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ” με συνοδό τον εκπαιδευτή κ. Γρηγορόπουλο πραγματοποίησαν στις 25/10/2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου CANDIA MARIS στην Αμμουδάρα,  όπου η τεχνική εταιρία ανελκυστήρων OTIS  έκανε επίδειξη σύγχρονου μηχανικού ανελκυστήρα που πρόσφατα τοποθέτησε στον χώρο αυτό.

Την παρουσίαση έκανε ο έμπειρος τεχνικός της εταιρίας  κ.  Σάββας Νίκος που με  μεγάλη προθυμία και με πολλές λεπτομέρειες εξήγησε στους σπουδαστές την αρχή λειτουργίας ενός μηχανικού ανελκυστήρα με ιμάντες, έδειξε επί τόπου τα μηχανικά μέρη του και απάντησε σε απορίες των σπουδαστών. Επίσης, εξήγησε πώς γίνεται μια τυπική συντήρηση ανελκυστήρα  και μετέφερε περιγραφικά και με ακρίβεια το γενικότερο κλίμα του εν λόγω επαγγέλματος στους μαθητές. Τέλος, έκανε επίδειξη και ενός υδραυλικού ανελκυστήρα που συντηρεί η ίδια η εταιρία στο ξενοδοχείο αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον τεχνικό κ. Σάββα Νίκο για το χρόνο  του και τις γνώσεις που αφειδώς μοιράστηκε με τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ , τον διευθυντή της τεχνικής εταιρίας OTIS κ. Επαμεινώνδα  Κοκονάκη  που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε την πρόταση για εκπαιδευτική επίσκεψη σε έργο της εταιρίας και τέλος τον διευθυντή του 1ου ΔΙΕΚ κ. Μιχάλη Γραφανάκη  που ταχύτατα ενέκρινε το αίτημα για τη διεξαγωγή της εν λόγω εκπαιδευτικής επίσκεψης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...